ЛИЦЕНЦИРАНИ ЦЕНТРИ ЗА ОБУКА

Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

Новости и Настани

Летна школа за 3DS MAX / V-RAY Охрид 2015 Tuesday, 12 May 2015   START 1 JULI OHRIDSertificirani kursevi za 3ds Max/V-ray vo OhridPoveke iskusni predavaci, orginalni diplomi od... Posted by 3D Edukacija on вторник, 12 мај 2015
ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ ДИПЛОМИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА  АУТОДЕСК MAYA ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ ДИПЛОМИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА АУТОДЕСК MAYA Wednesday, 18 March 2015 По успешно завршување на првата група со курсот Аутодеск  3D MAYA во тек се уписите за нова група.Курсистите успешно го совладаа софтверот и изработија солидни проекти.Би потенцирале дека за првпат во Р.Македонија се доделени дипломи од страна на нашата компанија која е Аф...
Уписи за курсевите за 3DS MAX Уписи за курсевите за 3DS MAX Sunday, 24 November 2013   Нашата компанија започна со уписите за  курсеви за 3DS MAX кој ќе се одржуваат во Скопје, Битола и Штип. Поради зголемен интерес на кандидатите останаа уште мал број слободни места. Ги молиме заинтересираните кандидати да не контактираат на info@edukacijaanimacija.com  за потврд...
Доделени првите дипломи од АУТОДЕСК САД  во Белград – Сертифициран тренинг и тестинг центар на Аутодеск САД Доделени првите дипломи од АУТОДЕСК САД во Белград – Сертифициран тренинг и тестинг центар на Аутодеск САД Wednesday, 11 February 2015 Денис Кеман кој е дел од тимот на нашата компанија по двомесечен престој во Белград со голем успех обучи 8 курсисти и додели дипломи на истите.Нашиот тренинг центар на Кнез Михајлова улица во Белград е опремен со најсовремена техника и оргинален софтвер.Неговата задача беш...
За првпат во Македонија сертифицирани курсеви за Аутодеск MAYA со сериозна програма За првпат во Македонија сертифицирани курсеви за Аутодеск MAYA со сериозна програма Tuesday, 27 January 2015     Вовед Запознавање со програмот и претставување на 3D просторот Отврање, зачувување, креирање на фајлови и сетирање на сцена Запознавање со навигацијата во просторот (move, zoom and rotate) Погледи (Front , Side and Top views) Запознавање со работната средина (Hypergraph, Outliner, Channel Box&...
Штипјани повторно се заинтересирани за нашите тренинзи Штипјани повторно се заинтересирани за нашите тренинзи Tuesday, 27 January 2015   Со доделување на дипломите на шест курсисти кој ги посетуваа авторизираните курсеви за 3ds max и v-ray Штипјани покажаа дефинитивно дека се заинтересирани и желни за нови специфични знаења.Со изработка на уникатни рендери тие не само што успешно го совладаа авторизираниот...
Погледнете што Битолчани кажаа и направија на курсот за 3DS MAX и V-RAY Погледнете што Битолчани кажаа и направија на курсот за 3DS MAX и V-RAY Tuesday, 27 January 2015 Под водство на нашиот сертифициран тренер Горан Ѓеоргиевски кој исто така е Битолчанец и веќе трета година ги води успешно сертифицираните курсеви за 3ds max и v-ray последната група курсисти изработија повеќе од очекуваното.Титулата 3ds Max professional предавачот Горан не само што ја...
Високостручни рендери од Скопјани Високостручни рендери од Скопјани Tuesday, 27 January 2015   Најголем дел работата на роботот ја посветив на моделирање во командата editable poly, со која моделирав почнувајќи од обичен објект. Алатки кои најчесто ги употребував во изработката на роботот се boolean, proboolean, extrude, push и други.Јас од курсот сум премногу задоволен и би го ...
Autodesk Open Doors 2015 Certifications.Нашите тренери најдобри Autodesk Open Doors 2015 Certifications.Нашите тренери најдобри Sunday, 30 November 2014   На ден 14 Ноември Аутодеск САД ги отвори своите врати за сите CAD професионалци.Притоа,предавачите од нашата компанија имаа можност да полагаат и да се стекнат со професионални дипломи доделени од Аутодеск САД кои важат за цел свет. Аутодеск како и кај сите нивни сертифи...
Нашата компанија во соработка со SEAVUS Education Нашата компанија во соработка со SEAVUS Education Thursday, 23 October 2014 „Денес не постои филм или холивудска продукција без анимација или пост-продукција на материјалот кој е снимен и обработен во студијата. Се додаваат различни 3D елементи и со помош на пост-продукцијата се композираат. 3D се користи и во архитектура, дизајн, интернет, машинств...
Осум студенти на Архитектонски Факултет се стекнаа со оргинал дипломи од Аутодеск за 3ds max Осум студенти на Архитектонски Факултет се стекнаа со оргинал дипломи од Аутодеск за 3ds max Wednesday, 21 May 2014 Осум студенти на Архитектонски Факултет се стекнаа со оргинал дипломи од Аутодеск за 3ds max     Ние сме група на студенти по архитектура (Бојана Цветковска, Катерина Стамболиева, Елена Цветковска, Сања Цветаноска, Виолета Ѓорѓеска, Васил Тимов, Драган Стојменов и Никол...
Доделување на дипломи Штип Март 2014г. Доделување на дипломи Штип Март 2014г. Wednesday, 19 March 2014  Тринаесет курсисти успешно го завршија сертифицираниот курс за софтверите на Аутодеск во Македонија во Штип за 3ds max/V-RAY.   „Сите курсисти кои беа дел од втората група од курсот во Штип изработија напредни рендери кои следниве денови ќе ги презентираме“, вели Никола ...
Успешна приказна Успешна приказна Sunday, 05 January 2014 3D ENTERIER, KURSEVI , 3DS MAX, USPESNA PRIKAZNA   Неочекувано добив телефонски повик од Никола, тоа беше понуда за изработка на идејно решение на внатрешно уредување на канцелариски простор.Требаше за мал времески период од 2-3 дена да пронајдам и реализирам во 3Ds Max идеја-решение од приближн...

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Рендери од курсисти

 
 
You are here: Почетна